23948sdkhjf

Lokale kræfter bygger 80 boliger på fyrværkerigrunden i Seest

På grunden i Seest ved Kolding, hvor der tidligere lå en fyrværkerifabrik, er Pierre Ejendomme godt i gang med boligprojektet Stjerneparken. 

– Det kører bare. De første to etaper er fuldt udlejede, og vi er ikke færdige med at bygge, fortæller Pierre Legarth, manden bag Pierre Ejendomme, og tilføjer: 

– Det er de smukkeste og mest velplacerede boligprojekt i området. 

Fakta: Stjerneparken

Hvor: Max Jørgens Vej, Seest, Kolding
Bygherre: Pierre Ejendomme
Arkitekter: Kim Holst og JN Arkitektur
Ingeniør: Ingeniørgruppen, Vejen
Totalentreprenør: Jørgen Lund Frederiksen A/S, Kolding
Jord/støb/pælefundering: Frisesdahl, Vejen

Projektet omfatter 80 boliger på mellem 80 og 120 kvm fordelt på fem etaper. Hver etape tæller 16 lejeboliger. Området etableres med lokal anvendelse af regnvand, LAR, så regnvand håndteres på grunden. Der bliver også etableret rummelige grønne områder med plads til udeliv samt fællesområder med kuperet terræn. 

Byggeriet udføres som i totalentreprise af tømrerfirmaet Jørgen Lund Frederiksen A/S fra Kolding. Tilknyttet som arkitekter er Kim Holst og JN Arkitektur, mens ingeniørydelser er lagt i hænderne på Ingeniørgruppen fra Vejen. 

Allerede nu står firmaet overfor at sætte gang i tredje etape. Herefter følger etape fire og fem, som er ”under konstruktion” og efter planen vil stå fuldt udbygget medio 2022.      

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141