23948sdkhjf

Friis & Moltke vinder ny rådgivningsopgave

Sammen med Lyngkilde og Algren & Bruun har arkitektfirmaet vundet rådgivningsopgave på ny- og ombygning af Skolen i Ryparken.
Rådgivningsopgaven omfatter totalrådgivning vedrørende nybygning og ombygning på Skolen i Ryparken, herunder udbud af projektet i hovedentreprise.

Projektet omfatter indvendig ombygning, opførelse af ny tilbygning i tre etager samt omlægning/etablering af udearealer.

Faglokaler og nye udfoldelsesmuligheder
Ombygning omfatter etablering af sløjdlokale, tandlæge, ergo-/ fysioterapi, madbod, kontorer, møderum, grupperum, birum samt faglokale i den eksisterende skolebygning.

Nybygning omfatter tumlesal, værksteder og pædagogisk center og en ny mellembygning indeholdende omklædning, handicaptoiletter, kontor, servicecenter mv.

Udearealer omfatter etablering af tagterrasse/pædagogisk udeareal på tag af nybyggeri. Desuden omfatter projektet omlægning af udeopholdsareal og legeplads i terræn.

Skolen i Ryparken er en specialskole med fritidstilbud for børn med fysisk/psykisk funktionsnedsættelse. Skolen arbejder med vægt på kommunikation, sociale og boglige færdigheder, musiske og kreative fag samt motoriske aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096