23948sdkhjf

Direktør takker af i Udvikling Holstebro 

Fundamentet for fremtidens udvikling af Holstebro by er på plads, blandt andet med masterplanen for udviklingen af byen, Byens Plan. Derfor får Holstebro Udvikling, Kommunens og Færchfondens fælles selskab, nye opgaver i version 2.0. 

I den forbindelse har direktør Jesper Larsen, Holstebro Udvikling, valgt at sige sin stilling op, skriver Holstebro Udvikling i en pressemeddelelse. 

– Jeg har stået i spidsen for nok Danmarks mest interessante byudviklingsprojekt og med masterplanen i hus, så er processen i rigtig god gænge. Mine kompetencer og store interesse retter sig mod udvikling af større ejendomsprojekter, og da det er besluttet, at den videre udvikling af sygehusgrunden ligger uden for Holstebro Udviklings regi, så er tidspunktet rigtigt for, at jeg vender tilbage til mine tidligere arbejdsopgaver med projektudvikling. Derfor har jeg sagt mit job op ved årsskiftet, fortæller Jesper Larsen i pressemeddelelsen.

Nu skal bestyrelsen finde den helt rigtige profil til næste fase for selskabets arbejde.

– Nu går processen i gang med at finde den nye direktør for Holstebro Udvikling. Direktøren skal fortsat have fokus på den strategiske udvikling af Holstebro by, men nu med øget fokus på at styrke samarbejdet på tværs i byen og på at booste innovation, handelsliv og udvikling af fællesskaber og byrum i midtbyen, siger bestyrelsesformand Annemette Færch.

Team Vandkunsten vandt helhedsplanen

Første fase af opgaven, Udvikling Holstebro stod med, er løst: Masterplanen blev i sommers afleveret til byrådet, og forvaltningen er trukket i arbejdstøjet og i gang med at få helhedsplanen indarbejdet i konkrete lokalplaner. 

For et år siden vandt Team Vandkunsten arkitektkonkurrencen om en udviklingsplan for den 70.000 kvm store sygehusgrund i Holstebro samt resten af midtbyen. Sygehusgrunden bliver ledig, når Hospitalsenheden Vest rykker til det nye storhospital i Gødstrup næste år. 

Team Vandkunsten omfatter Vandkunsten Arkitekter som hovedrådgiver samt Skaarup Landskab, Torben Schønherr, ÅF og ICP som underrådgivere og konsulenter,

Udviklingsplanen skal være med til at skabe interesse hos og gennemsigtighed for investorer og andre, der vil udvikle helt konkrete byprojekter i Holstebro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126