23948sdkhjf

Corona forsinker nyt hotel i Hillerød

Opførelsen af et nyt hotel og boliger på Markedspladsen i Hillerød trækker ud.

Ifølge Michael Sheikh, partner i Momentum Plus, som opfører byggeriet for PFA Ejendomme, skyldes det forsinkelser i projekteringen, skriver sn.dk

- Det er udskudt til marts, og det er simpelthen fordi, vi ikke nåede at få projekteringen færdig så hurtigt, som vi havde håbet på. Det skyldes blandt andet corona, fordi det ikke har været så let at samle 12-25 mennesker i projektgruppen, så det har kostet lidt tid, siger Michael Sheikh, der dog samtidig fremhæver, at planerne kører nu.Nu mangler vi at få en byggetilladelse, og så forventer vi at kunne starte i marts, siger han til sn.dk

Kan bygges om til boliger
Selvom coronapandemien er gået hårdt ud over hotelbranchen, har det ikke fået hverken PFA Ejendomme, der skyder penge i projektet eller Zleep Hotels, som skal drive hotellet, til at ændre planer.

PFA Ejendomme har tidligere sat hotelprojekter i bero på grund af corona, men den aftale, som PFA Ejendomme fik føjet til købsaftalen med Hillerød Kommune, er en stor del af grunden til, hvorfor hotelbyggeriet i Hillerød ikke droppes, har direktør for PFA Ejendommen, Michael Bruhn, tidligere fortalt til Børsen.

Af aftalen fremgår det ifølge sn.dk, at hoteldelen af projektet på Markedspladsen skal drives som hotel i mindst tre år. Hvis det herefter står tomt, skal PFA forsøge at finde en ny hoteloperatør. Hvis det ikke er lykkedes i løbet af et år, kan ejendommen bygges om til boliger.

Før byggeriet kan gå i gang, skal Museum Nordsjælland undersøge jorden for interessante arkæologiske fund. Det er ifølge sn.dk uvist, hvor lang tid undersøgelserne tager.

Projektet

Det nye hotel skal drives af Zleep Hotel og bliver er en del af projektet "Markedspladsen", der i udgangspunktet også omfattede seniorvenlige boliger, en dagligvareforretning, en sundhedsklinik og en parkeringskælder.

PFA Pension meddelte i 2017, at selskabet ville investere mere end 200 mio. kr. i det 10.200 kvm store byggeprojekt.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141