23948sdkhjf

Cad-Q køber op

Gennem opkøbet af dele af GeoSpatial Solutions Sweden AB opruster Cad-Q nu inden for BIM-løsninger til infrastrukturprojekter.
Med opkøbet vil Cad-Q tilbyde sine kunder en ny totalløsning inden for områder som planlægning, design, konstruktion og vedligeholdelse. Det sker med tilgangen af en række værktøjer og metoder til at skabe, evaluere og kommunikere i infrastrukturprojekter.

- Cad-Q er i dag en vigtig spiller inden for BIM til byggeindustrien, og gennem opkøbet af GeoSol forstærker vi virksomheden og leveringsdygtigheden inden for infrastruktur, siger Rolf Kjærnsli, CEO hos Cad-Q.

- Vi har været inde i huset sammen med vores byggekunder, og nu tager vi BIM-metoden med os udenfor til vores infrastruktur-kunder. Vi vil tilbyde et koncept, som giver kunden mulighed for at analysere og simulere sine projekter allerede i de tidlige stadier og tage dem videre gennem projekteringsfasen til forvaltning, fortsætter han.

GeoSol blev grundlagt i 2006 af Martin Burrows og Arne Stoor, og sammen har de stor erfaring med branchen og med Autodesk’s produkter inden for GIS. Cad-Q vil fortsætte udviklingen af de fleste af GeoSol’s produkter på det svenske marked og planlægger også at introducere dem i resten af Norden.

- Opkøbet giver os mulighed for at arbejde videre og blive endnu bedre til det, vi er bedst til i dag; at arbejde med infrastrukturløsninger fra Autodesk. Dette indebærer, at vi kan fokusere mere helhjertet på vores kunder, siger Martin Burrows.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078