23948sdkhjf

Entreprenør med 70 ansatte er gået konkurs

Midtjyske WL Entreprise ApS, der især gør sig i nedgravning af fiber- og lyslederkabler, er taget under konkursbehandling. Det fremgår af Statstidende.dk. 

Ifølge Midtjyllands Avis har Vestjysk Banks afdeling i Aarhus sagt nej til at udvide sit engagement med firmaet, der holder til på Oustrupvej 6 ved Vattrup - få kilometer fra Kjellerup. Og det fik direktør Michael West Larsen til at sende egenbegæring af sted.

Kurator er Gert Nissen fra advokatfirmaet DLA Piper i Aarhus, som over for Midtjyllands Avis har oplyst, at WL Entreprise Aps har en samlet gæld på 14,1 mio. kr. 

Kurator har desuden oplyst, at der i konkursbegæringen er beregnet aktiver i selskabet på cirka seks-syv mio. kr. i form af udestående debitorer, driftsmateriel og igangværende arbejder, som er ved at blive gjort op.

Kurator håber at kunne få 1,6 mio. kr. ind for selskabets maskiner.

- Vi har allerede fået henvendelser fra virksomheder, der ønsker at købe alt maskineri med mere samlet. Desuden er der et udestående beløb på 1,6 mio. kr., som også kommer til at tælle på plussiden, siger Gert Nissen til Midtjyllands Avis.

Her fremgår det videre, at de penge, som WL Entreprise ApS skylder, er fordelt på Vestjysk Bank, skat og løn til medarbejderne. Ved konkursen beskæftigede virksomheden omkring 70 medarbejdere.

Af Statstidende fremgår det, at også WL Ejendomme er gået konkurs.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094