23948sdkhjf

Vintervejret giver ekstra millioner i kassen

Isoleringsgiganten Rockwool har opjusteret forventningerne til omsætning og resultat.
Det milde vintervejr er en tiltrængt håndsrækning til byggebranchen, der kan glæde sig over, aktivitetsniveauet er markant højere end de sidste par år, hvor frost og massive snemængder gjorde livet svært på de danske byggepladser.

For et par uger siden anslog Dansk Byggeri , at der pt. er 10.000-15.000 flere håndværkere i arbejde end på samme tid sidste år – alene på grund af vejret – og det højere aktivitetsniveau smitter også positivt af på materialeleverandørerne.

I denne uge har blandt andre AO Johansen været ude med en opjustering , og det samme gælder Rockwool, som nu styrer mod et betydeligt bedre resultat, end det var forventet i kvartalsmeddelelsen for 3. kvartal.

Dengang forventede ledelsen en omsætningsfremgang på 15 % i forhold til 2010 og et resultat efter skat og minoritetsinteresser på omkring 550 mio. kr. Nu har koncernen opjusteret til en omsætningsfremgang på 17 % og et resultat efter skat og minoritetsinteresser på over 600 mio. kr.

- Den gode salgsudvikling for Rockwool-koncernens produkter er fortsat i de sidste måneder af 2011 understøttet af den milde vinter i Europa samt en generel god efterspørgsel på vores nøglemarkeder, oplyser koncern-ledelsen i en fondsbørsmeddelelse.

Rockwool forventer fortsat vækst i 2012, hvor man indtil videre kalkulerer med en omsætningsstigning på omkring 5 % og et resultat på niveau med 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094