23948sdkhjf

365 Panum-altaner får nyt liv

CG Jensen skal i hovedentreprise renovere Panum Instituttets facade i København. Bygherre på projekter er Bygningsstyrelsen, skriver selskabet på sin hjemmeside. 

Anlægsentreprenørens betonrenoveringsdivision skal udføre afrensning, renovering og malerbehandling af betonen på facaden af det store bygningskompleks på Blegdamsvej i København. 

Renoverings-delen afgrænser sig til områder af bygningen, der er beskadiget, mens overfladebehandlingen skal udføres på samtlige kvadratmeter af den store betonfacade. 

Derudover skal entreprenøren udskifte ikke mindre end 365 altan-forplader på den store betonbygning. 

H+Arkitekter forestår projekt- og byggeledelse på vegne af Bygningsstyrelsen.

Skal arbejde samtlige weekender i et halvt år 

Projektchef Kim Svendsen fortæller, at betonrenoveringsfolkene går i gang med arbejdet sidst i denne måned. Lige nu er de ved at måle op til byggepladsen og få styr på logistikken. 

Da Panum Instituttet er beliggende i et stærkt trafikeret område, og er helt store udfordring at få elementer til og fra byggepladsen. 

– En tårnkran skal løfte de 365 altan-forplader ind over en anden bygning for at vi kan få dem monteret. Det arbejde må kun udføres i weekenderne, når der ikke er folk til stede i bygningen. Det betyder, at vi skal arbejde samtlige weekender det halve år, projektet strækker sig over, fortæller projektchef Kim Svendsen. 

Byggeperioden løber efter planen frem til september 2021.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125