23948sdkhjf

Megatherm Energi A/S overtager Milton A/S

Megatherm Energi A/S har som led i et naturligt generationsskifte overtaget aktiviteterne i Milton A/S.
Milton A/S har siden 1970 udviklet sig til en velkonsolideret virksomhed, der p.t. beskæftiger 28 personer inden for handel med varmeanlæg samt landsdækkende service.

Disse aktiviteter overtages nu af Megatherm Energi A/S.

Planlagt generationsskifte
Ole Milton Andersen, der indtil i dag har ejet Milton A/S, siger om aftalen:

- For mig har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, der kan videreudvikle den virksomhed, jeg grundlagde for mere end 40 år siden, sådan at de værdier, som Milton bygger på – både på produkt- og kundesiden - fortsat vil være toneangivende i det nye fælles setup.

Peter Skjødt fra Milton A/S skal sikre dette, da han er ansat ny administrerende direktør for den nye Megatherm/Milton-koncern.

- Jeg er naturligvis glad for, at jeg kommer til at stå i spidsen for den nye koncern, idet vi nu har skabt en virksomhed, der i endnu højere grad er i stand til at imødekomme vores kunders ønsker. Vi kan levere komplette løsninger fra kælder til kvist og fra fyrrum til radiator samt efterfølgende yde service gennem vores landsdækkende serviceorganisation.

Basis for yderligere vækst
Megatherm/Milton-koncernen vil fremadrettet være ejet af investeringsselskabet Kirk & Thorsen A/S med 70 % og Ole Rasmussen med 30 %, der oprindelig grundlagde Megatherm Energi A/S.

Den nye koncern forventes i indeværende år at omsætte for ca. 130 mio. kr., og med den nye ejerstruktur er der skabt basis for yderligere vækst.

- Ledelsens primære opgave bliver fremover at sikre en fortsat profitabel udvikling af virksomheden. Udviklingen forventes at ske dels gennem øget fokusering på organisk vækst, herunder styrkelse af salgsorganisationen, dels ved tilknytning af samarbejdspartnere, der kan medvirke til en fælles udvikling af nye produktprogrammer inden for grøn energi. Samtidig vil mulighederne for at skabe merværdi via yderligere opkøb løbende blive vurderet, da vi har både kapital og ledelse til at håndtere en konsolidering af branchen, siger bestyrelsesformand Peter Thorsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125