23948sdkhjf

Prækvalifikation til renovering af 178 lejligheder

Boligforeningen Vibo skal have renoveret 178 lejemål og bygget nyt aktivitetshus til sin afdeling på Telemarksgade i København. Opgavens har en værdi af 58 millioner.
Boligforeningen Vibos prækvalificerer nu firmaer til en renoveringsopgave i afdeling 140 beliggende på Telemarksgade 25-37 i København S.

Byggeskaderenoveringen omfatter badeværelser og franske altandøre i en afdeling med 178 lejemål. Renovering af badeværelser omfatter udskiftning af overflader, afløb, ny sanitet, udskiftning af fordelingsrør og stigstrenge for vand og varme, samt el-installationer. Dertil rensning og indregulering af ventilationsanlæg og etablering fugtstyrede ventiler i badeværelse. I forbindelse med renovering af franske altandøre opsættes nye altaner.

Projektet rummer tillige opførelse af nyt 550 m² stort aktivitetshus til afdelingen, indeholdende kontorlokaler, beboerlokaler og anretter køkken. Projektet omfatter også renovering af gårdareal på 1.300 m², samt udearealer på 7.500 m² omkring bebyggelsen.

Projektet udbydes i totalentreprise på grundlag af projektforslag, udarbejdet af Triarc Arkitekter, Holmsgård A/S Rådgivende Ingeniører og Thing & Wainø Landskabsarkitekter.

Opgavens samlede værdi vurderes at være 57,7 mio. kr. ekskl. moms fordelt på 19 mio. kr. til byggeskaderm 13,1 mio. kr. til miljøarbejde samt 25,6 mio. kr. til forbedringsarbejder.

Arbejdet ventes påbegyndt den 26. juni 2012 og færdiggjort i starten af maj 2014.

Sigter mod at prækvalificere fem aktører til det videre forløb. Interesserede partner kan afgive bud frem til den 17. februar. De budgivere, som prækvalificeres vil blive kontaktet den 10. april.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095