23948sdkhjf

Odense-installatør tager markant skridt ind i automationens verden

Med en nyansættelse og oprettelse af en ny afdeling markerer Haug EL ApS, at firmaet målretter sig på specialisering indenfor bygningsautomation.
Som led i en større satsning på bygningsautomation har Haug EL derfor tilknyttet stærkstrømsteknikker/ programmør Rasmus Kubel.

Haug EL ApS arbejder i dag primært med privat- og erhvervsbyggerier med intelligente elinstallationer i KNX installation og IHC løsninger, men fremover vil Odense-firmaet med tilknytningen af Rasmus Kubel kunne tilbyde komplette bygningsautomationer af højeste standard.

Rasmus Kubel har speciale i bygningsautomationer og kommer med en bred erfaring fra industri automationen, hvor han i mere end 10 år har programmeret og udført projekter indenfor bygningsautomationer ud over det meste af verdenen.

Ud over Rasmus Kubel har afdelingen for bygningsautomation også tilknyttet indehaver og installatør Morten Haug, der har lavet KNX-projekter siden 2005 for forskellige installatører i hele Danmark.

Hovedparten af indtjeningen fra automation
Bygningsautomation udgør i dag en relativ beskeden andel af Haug EL ApS’ omsætning. Det skal der med de nye initiativer laves om på:

- I dag kommer ca. 15 % af vores omsætning fra bygningsautomation, siger Morgen Haug til Building Supply og uddyber:

- Det er vores mål, at vi på sigt hæver omsætningen på det område til 75 %. Jeg er overbevist om, at det gavner os at satse på et område, som ikke alle installatører kan eller vil arbejde med. Der kan vi med en målrettet ekspertise tilbyde dem fremtidsorienterede og sikre løsninger inden for vores speciale, bygningsautomation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079