23948sdkhjf

Dansk entreprenør graver sig ind i Tyskland

Godt gravearbejde kender ingen grænser og kan anvendes i hele forsyningsområdet, så da muligheden bød sig valgte ledelsen i LM Gruppen i Køge at udvide sit markedsområde på tværs af den dansk-tyske grænse. Det skriver den østsjællandske kabelentreprenør i en pressemeddelelse. 

– Etableringen i Tyskland, er en ny milepæl i selskabets historie, lyder det højstemt fra LM Gruppen om den tyske ekspansion.

Mere præcist etablerede firmaet i slutningen af 3. kvartal 2020 et søsterselskab i Tyskland under navnet LM Gruppen GmbH, med hovedkontor i Siegen, der ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen.

Udvidelsen skete i et for LM Gruppen særdeles godt 2019/20, hvor kabelentreprenøren mere end fordoblede resultatet før skat og næsten præsterede det samme i bruttoresultat. I det forgangne regnskabsår har firmaet tillige rekrutteret en ekstern bestyrelse samt omdannet firmaet fra anparts- til aktieselskab. 

Tyskkyndige folk 

For at sikre en succesfuld opstart i Tyskland, har firmaet ansat ledende personale med godt kendskab til den tyske kultur, markedet og forsyningsbranchen. 

– Vi har indgået samarbejdsaftaler, og med fælles indsats fra vores danske, polske og tyske medarbejdere, er de første projekter igangsat, skriver LM Gruppen desuden i meddelelsen.

Forventninger til det tyske eventyr fejler da heller ikke noget.

– Det tyske marked er stort, og der har over en længere årrække været ønske om at udbrede en nutids svarende infrastruktur, således at alle virksomheder og borgere kommer på samme niveau, uddyber firmaet om opgaverne det tyske datterselskab skal være med til at dække.

Læs mere om LM Gruppens udvikling i det forgangne år i:

Østsjællandske entreprenør fordobler på flere fronter

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11