23948sdkhjf

To af landets største ejendomsselskaber arbejder på tæt samarbejde

Et større samarbejde mellem to tunge aktører i ejendomsbranchen er under opsejling, skriver EjendomsWatch

Ejendomsselskabet Dades, der ejer bygninger for for 24 mia. kr., forhandler i øjeblikket med Nrep, som er en af de absolut hurtigst voksende virksomheder på den danske ejendomsscene, om at samle dele af virksomhedernes aktiviteter. 

Dades' bestyrelsesformand Steen Parsholt bekræfter over for EjendomsWatch, at der arbejdes i kulissen: 

- Præcist hvordan et eventuelt samarbejde måtte komme til at forløbe, er det svært at sige noget definitivt om. Det kan bekræftes, at der foregår nogle sonderinger, om et samarbejde kunne etableres, lyder det fra Steen Parsholt, der har været formand siden 2015.

Det samme gør Nreps topchef Claus Mathisen.

- Jeg kan bekræfte, at der foregår en positiv sondering af kommercielle samarbejdsmuligheder mellem Nrep og Dades. Det er en god og konstruktiv dialog, men for nuværende har vi ikke yderligere kommentarer, oplyser Claus Mathisen til EjendomsWatch.

Markant genganger i ejerkredsen

Der er sammenfald i virksomhedens ejerkreds, da Novo-pengetanken Novo Holdings er den største enkeltaktionær i Dades med 44,5 pct. og siden maj sidste år har været storaktionær i Nrep med en ejerandel på 25 pct. 

Det mulige samarbejde er båret af et ønske om at høste synergieffekter, påpeger Steen Parsholt. 

- Man sonderer, om der skulle ligge nogle synergier i at samdrifte de to virksomheder i en eller anden form. Det er ikke unaturligt set i lyset af Novo Holdings er største enkeltaktionær i Dades og en ikke-ubetydelig aktionær i Nrep, siger han. 

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094