23948sdkhjf

Rekordordre: Leverer 30.000 kvm til Femern Bælts håndværkerby

FLC Tunnel Group North, der skal stå for opførslen af Femern Bælt-tunnelen for Femern A/S, har valgt Adapteo til at levere faciliteter til den kæmpestore håndværkerby FLC Village i Rødbyhavn. Det skriver pavillonleverandøren i en pressemeddelelse. 

Ordren er den største i Adapteos historie og omfatter pavillonbygninger til indkvartering og fællesfaciliteter til tunnelarbejderne på i alt 30.000 kvm fordelt på cirka 1.300 værelser. Lejeperioden starter i juni 2021 og forventes at løbe frem til 2027 med en samlet lejeværdi på over 17 mio. euro, svarende til 126 mio. kr. 

- Vi er rigtig glade for det fremragende samarbejde gennem hele processen og utroligt stolte af at være en del af det hidtil største infrastrukturprojekt i Danmark. Det faktum, at projektet samtidig er det største i vores virksomhed nogensinde gør, at vi går til den kommende opgave med lige dele begejstring og ydmyghed, siger Mads Blom, adm. direktør hos Adapteo Danmark, i pressemeddelelsen. 

Udover indkvartering til medarbejderne kommer den midlertidige håndværkerby til at omfatte rekreative områder og pavillonbygninger med alle tænkelige fritidsfaciliteter, som for eksempel fitness, spillerum, frisørsalon, minimarked og kantiner med professionelle køkkener.   

Adapteo i Danmark estimerer, at hele 30 pct. af materiellet vil blive leveret i løbet af 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125