23948sdkhjf

Langvarigt generationsskifte i Electricom

Otte år kan lyde som lang tid for et generationsskifte. Men i Electricom A/S er det med til at skabe et generationsskifte i hele virksomheden og skabe tryghed for kunderne.
For over seks år siden solgte den autoriserede el-installatør og snart forhenværende direktør i Electricom A/S, Nils Overgaard, 40 procent af aktierne i virksomheden til Per Junge.

Siden da har den daværende overmontør fungeret som virksomhedens anden direktør, og det bliver han efter planen ved med indtil næste efterår. Det skriver installator.dk.

Et generationsskifte over en 8-årig periode kan virke som lang tid, men Nils Overgaard er ikke i tvivl om, at den langvarige proces var den rette beslutning. Både for virksomheden som helhed, kunderne og hans eget engagement.

Tryghed for kunder og medarbejdre
Overgangsperioden betyder ifølge Nils Overgaard, at generationsskiftet kommer hele vejen rundt i Electricom og dermed bliver en del af virksomheden, ligesom det sikrer en tryghed for kunder og medarbejdere.

- Per har været med til at skaffe nye yngre kunder og yngre samarbejdspartnere. Han har jo en omgangskreds, der er yngre, og det betyder, at der også sker et generationsskifte i kundekredsen, hvilket jo skal til for at en virksomhed som vores kan overleve på lang sigt, siger Nils Overgaard til installator.dk.

Samtidig føler Nils Overgaard sig sikker på, at han ved at blive i posten som direktør bevarer en anden drivkraft, end hvis han havde solgt forretningen og blot var blevet i virksomheden i en kortere årrække og i en anden, mindre rolle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078