23948sdkhjf

KPC vil bygge op mod 20.000 m² på Lyngby Hovedgade

Udviklings- og entreprenørselskabet har planer om at opføre et spændende og moderne nybyggeri med erhverv og boliger. Næste skridt er en ny lokalplan.
Andersen & Martini og KPC har indgået en betinget aftale om den attraktive grund på ca. 5.500 m² på Lyngby Hovedgade i Lyngby.

Andersen & Martini har i 41 år solgt bl.a. Opel- og Kia-biler fra adressen, og aftalen er betinget af, at firmaet finder et sted i nærheden til at opføre et nyt bilhus, der kan betjene kunderne nord for København.

Et byggeri kræver, at Lyngby Kommune udarbejder en ny lokalplan for området, og KPC vil nu gå i dialog med kommunen om, hvordan området kan udvikles. Et kommende projekt på grunden vil markere ankomsten og indgangen til Lyngby Hovedgade fra Gentofte og Jægersborg Allé.

I dialog med potentielle brugere
KPC lægger, ifølge afdelingsdirektør i KPC København, Jesper Jørgensen, vægt på at få udviklet et projekt med en flot arkitektur, der i profil, materialer og funktion falder godt ind i bymiljøet.

Der arbejdes med et projekt, som rejser sig i højden ud mod Lyngby Hovedgade, men er lavere bagved, så der også tages hensyn til de eksisterende boliger i området. Det er forventningen, at der kan opføres ca. 15-20.000 etagemeter på grunden plus kælder.

- Vi er allerede i dialog med potentielle brugere til placeringen og vil i den kommende periode afsøge markedet efter en investor til projektet, siger Jesper Jørgensen, afdelingsdirektør i KPC i København

Allerede tilbage i 2008 påpegede kommunalbestyrelsen i Lyngby i sin Fokus-strategi, at bilværkstedet kan erstattes af en højere og mere fremtrædende bebyggelse, der kan give mere liv i den østlige del af Hovedgaden, som markerer indgangen til handelsstrøget.

KPC udvikler nyt i København
KPC har i løbet af de seneste år intensiveret udviklingsindsatsen i Storkøbenhavn, og projektmuligheden på Lyngby Hovedgade er den seneste af en række store KPC projekter i København og omegn.

- Projektet på Lyngby Hovedgade passer godt ind i vores generelle strategi, hvor vi fokuserer målrettet på attraktive beliggenheder, rentabilitet og at skabe værdi for såvel brugere, investorer som omgivelser. Vi har desuden en rigtig god dialog med de institutionelle investorer, siger Jesper Jørgensen.

Bo Knudsen, administrerende direktør i KPC tilføjer:

-KPC har efter en række flotte regnskabsår i koncernen et stærkt likviditetsberedskab, som gør det muligt for os at agere, når den rigtige mulighed viser sig.
Læs mere om: KPC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156