23948sdkhjf

Projekt skal binde Horsens sammen

Rum Arkitekters har udarbejdet projektforslaget for En Naturlig Forbindelse i Horsens. Det er udpeget som et af 47 projekter i Realdanias kampagne Det Gode Boligliv.
Realdania har udpeget Rum Arkitekters projektforslag "En Naturlig Forbindelse" til at være del af kampagnen ”Det Gode Boligliv”. Det oplyser Rum Arkitekter på firmaets hjemmeside.

Rum Arkitekter har udarbejdet "En Naturlig Forbindelse" i samarbejde med Andelsboligforeningen Odinsgaard og Andelsboligforeningen Beringsgaard.

Projektet har til formål at bygge fysisk- og social bro mellem Sundparken og Beringsvænget samt til lokalområdet og byen via Rytterkildedalen i Horsens. Det skal blandt andet ske ved at forbinde lommer i terrænet med aktiviteter som eksempelvis en multibane eller pavillon med stier. Borgere skal nu inddrages i projektet med henblik på detaljering af aktiviteter i og indretning af terrænet og lommerne.

I alt er 47 projektet fordelt over hele landet udpeget til at være del af ”Det God Boligliv”. Kampagnen skal medvirke til at skabe nye fælles faciliteter og gode sociale fællesskaber i de almene boligområder. Realdania har afsat 100 mio. kr. til kampagnen, hvor ildsjæle, beboere, beboergruppe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141