23948sdkhjf

Flydende badeanlæg i udbud

Hasles nye havnebad, som er tegnet af White Arkitekter, udbydes nu i to entrepriser.
Havnebadet, som skal være Hasles nye attraktion, er tegnet af White Arkitekter A/S i samarbejde med Thing & Wainø, København. Niras A/S har været tilknyttet projektet som ingeniørrådgivere.

Med projektet får Hasle by et havnebad, der vil være et stort aktiv for lokalbefolkningen i Hasle by og hele Bornholm, men også et havnebad der vil tiltrække turister. Havnebadets unikke og markante arkitektur og brugsværdi vil være med til at skabe nyt liv på Hasle Havn.

Projektet er en del af en større helhedsplan for havnen, der har som mål at udvikle hele havnen til et aktivt byområde, der er bedre forbundet med byens gamle centrum og Hasles største turistattraktion, Hasle Røgeri.

To entrepiser
Anlægsarbejder omfatter opførelse af et ca. 21 x 14 x 2 meter stort havnebad, støbt i et stykke på Hasle Havn inklusiv 25 meter lang stålbro. Badeanlægget forventes taget i brug den 30. juni 2012.

Arbejdet udbydes af Bornholms Regionskommune i offentlig licitation i to entrepriser.
Entreprise 1: Insitustøbt havnebad
Entreprise 2: Apterings- og montagearbejder

Licitation holdes onsdag den 11. april ved Teknik & Miljø i Allinge. Orienteringsmøde afholdes på havnekontoret på Hasle Havn fredag den 30.marts kl. 10.00.

Læs mere om udbuddet på www.brk.dk .

Projektet indgår som demonstrationsprojekt i Mulighedernes Land, et femårigt partnerskabsprojekt mellem Realdania, Lolland Kommune, Thisted Kommune og Bornholms Regionskommune. Projekterne har til formål at udvikle og afprøve nye veje til udvikling i landdistrikter. Projektet er ligeledes støttet af Lokale- og Anlægsfonden, LAG-Bornholm / Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og indgår i områdefornyelsesprojektet i Hasle By
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.414