23948sdkhjf

Arkitektfirma samler afdelinger i Horsens

Rum A/S nedlægger nu sin afdeling i Vejle. Det skal bane vej for større vækst og en markant stigning i antallet af medarbejdere.
Arkitektfirmaet Rum, som hidtil har været spredt på to adresser i henholdsvis Horsens og Vejle, slår sig nu sammen i et samlet hovedkontor i Horsens. Foreningen af de to afdelinger skal skabe en platform for virksomhedens videre vækst.

- Ved at samle kræfterne i Horsens kan vi skabe kreative vidensmiljøer med rum og plads til, at de mest kreative og skarpeste hjerner kan udfolde sig og skabe værdifulde løsninger til vores kunder, fortæller direktør i Rum, Hanne Flø Stig, som understreger, at alle medarbejdere flytter med til Horsens.

Fra 35 til 60 medarbejdere
Flytningen er resultatet af et strategisk sigte mod etablering på nye markeder, der ligger lidt længere væk, bl.a. i København og Norge. Forudsætningen for det er udvikling af Rums særlige kompetencer inden for arkitektur, landskabsarkitektur og byplanlægning samt facilitering af processer som fx borger- og brugerinddragelse.

- Målet er at skabe platforme, hvorfra Rum kan løfte større internationale opgaver. Det er nødvendigt for både at kunne fastholde vores nuværende position i det danske marked og skabe den vækst, vi ønsker, fortæller Hanne Flø Stig.

Virksomheden beskæftiger i dag 35 medarbejdere, som er ligeligt fordelt på de to afdelinger. Partnergruppen forventer over de næste år at kunne øge antallet af medarbejdere til 60, i takt med at strukturændringen gennemføres. Selve flytningen effektueres først senere på året.

Rum er kendt for en lang række lokale projekter; bl.a. ombygningen af Rødkilde Gymnasium, indretningen af Horsens Byret og står desuden bag den vindende plan for Horsens Midtby, som Horsens Byråd afholdt arkitektkonkurrence om sidste år.

Rum er et aktieselskab, der ejes af Hanne Flø Stig, Anders Johansen, Tom Halling og Karin Elbek. De er alle aktive i firmaets drift. Formand for selskabets bestyrelse er Jens Vasehus. Han indgår i virksomheden som ekstern, professionel samarbejdspartner.
Læs mere om: RUM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14