23948sdkhjf

Vilhelm Laurtizen Arkitekter tegner træprydet laboratorium med knopskydning over hele landet

Netop nu skyder det 4.000 kvm store læringscenter Life Campus op i Lyngby. Læringscentret er en del af Life-initiativet under Novo Nordisk Fonden, der skal styrke interessen for naturvidenskab hos børn og unge, og centret bliver tilgængelig for skoler i hele landet. 

For at nå ud til børn landet over etablerer Life Fonden nu også undervisningslaboratorier i hver region. Det skriver Life Fonden i en pressemeddelelse 

Det første regionale laboratorium får navnet Life Lab Syddanmark og etableres i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense. 

Life Lab Syddanmark er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samme stil som Life Campus, der er kendetegnet ved sin facade med massive egetræssøjler. 

Det syddanske laboratorium cirka 300 kvm stort og vil bestå af både kontor og undervisningslaboratorier. Her vil både skoleelever og lærerstuderende på UCL få mulighed for at arbejde eksperimenterende med naturvidenskab og teknologi.

– I undervisningsforløb fra Life arbejder eleverne med de samme metoder og teknologisk udstyr som forskere i virksomheder. Med de nye Life Labs får elever mulighed for at arbejde i højteknologiske laboratoriefaciliteter, som ikke normalt er til rådighed på skoler, fortæller Christine Antorini, adm. direktør i Life Fonden, i pressemeddelelsen.

Life Lab Syddanmark foventes at åbne for skoleklasser i løbet af 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125