23948sdkhjf

Erfarne byggefolk stifter nyt firma

”Vi tror, vi kan gøre det lidt bedre”, lyder det selvsikkert fra folkene bag nystartede Curacon A/S, der ser muligheder i kølvandet på nedturen i byggebranchen.
Kontorindretning og -ombygning, specialiseret hospitals- og institutionsbyggeri, restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt tømrerentrepriser.

Disse fire områder er i fokus hos det nystiftede Curacon A/S, som får domicil på Marielundsvej 48 B i Herlev.

Økonomichef Steen Jepsen fra Henriksen & Jørgensen VVS bliver adm. direktør i det nye selskab, mens de øvrige ledende partnere er tømrermester Ole Eriksen, der får det daglige produktionsansvar, snedkermester Arne Larsen, der får ansvar for entreprisestyring og logistik, entrepriseleder Sebastian Hvas, der skal arbejde med entreprisegennemførelse, samt seniorrådgiver Lars O. Jönsson.

- Vi har ingen ambition om at blive størst. Men som mange andre oplever vi, at de seneste års massive afmatning i dansk byggeri i vidt omfang har drænet byggeriet for nicheorienterede og specialiserede håndværks-virksomheder, siger Steen Jepsen.

Forud for opstarten har Curacon indgået aftale om tæt samarbejde med Henriksen & Jørgensen VVS, der – foruden sparring omkring de tekniske fag – blandt andet skal stå for det administrative set-up i det nye håndværksfirma.

Erfaren partnerkreds
Ifølge Steen Jepsen er udgangspunktet for de fem partnere at holde sig til det, de er gode til – for sådan en virksomhed vil der altid være plads til, mener han:

- Vore ledende medarbejdere, der alle er partnere, repræsenterer mere end 80 års erfaring fra tilsvarende opgaver, og det står fast, at vi på vores fire fokusområder råder over nogle af landets mest kompetence byggefolk, fortæller Steen Jepsen, der vil varetage den nye direktørstol sideløbende med jobbet som økonomichef i Henriksen & Jørgensen VVS.

Produktionsleder Ole Eriksen kommer fra et job som entreprisechef i et af hovedstadens større byggefirmaer. Han har været primus motor i restaureringen af tagkonstruktioner og spir på Roskilde Domkirke og stået for kontorombygninger i Sund og Bælt, Danske Bank og Novozymes.

Logistikansvarlig Arne Larsen har de senere år blandt andet stået i spidsen for renoveringen af Dagbladet Børsens domicil og etableret nyt produktionskøkken på Plejecenter Sølund.

Entrepriseleder Sebastian Hvas har solid erfaring som mangeårig entreprise- og byggeleder fra en række store tag- og vinduesentrepriser samt kontor- og ombygninger.

Endelig bidrager Lars Oscar Jönsson, der indtræder i firmaet som mentor og seniorrådgiver med ansvar for kvalitetssikring, partnering, kalkulation og fast-track projektmateriale, med erfaring fra en lang karriere på ledende poster i byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078