23948sdkhjf

Nu bringer Egedal sine byggepartnere i spil på skoleudbygning

Et multihus til leg og læring på Søhøjskolen i Ølstykke bliver det første projekt, som et hold med entreprenørfirmaet Juul & Nielsen i spidsen skal udgøre som led i Egedal Kommunes strategiske byggeparterneskab på skoleområdet. 

– Det nye multihus er et af de første eksempler på modernisering og renovering af vores skoler. Med et helt nyt multihus åbner vi skolen op for lokalsamfundet. Det bliver et multihus til gavn for alle kommunens borgere, siger formand for Skoleudvalget, Betina Hilligsøe, i en pressemeddelelse fra kommunen.

Det strategiske partnerskab løber over årene 2021-2024 med en øvre ramme på op til 400 mio. kr. Heraf er der øremærket 250 mio. kr. til udbygnings- og renoveringsopgaver på de fire skoler: Søhøjskolen, Maglehøjskolen, Balsmoseskolen og Boesagerskolen. 

Teamet Juul & Nielsen, som består af totalentreprenør Juul & Nielsen, EKJ Rådgivende Ingeniører, Dansk Energi Management, Rubow Arkitekter og Nerd Architects, vandt partnerskabet i november sidste år.

Multihuset bliver med sine dobbelthøje rum og lodrette udvendige træbeklædning områdets nye pejlemærke, som også markerer den nye indgang til skolen, så forældre, elever og besøgende hjælpes godt ind i skolen. Huset binder tre af skolens bygninger sammen: Indskoling, udskoling og administration.  

Skoleelever kan bruge multihuset i skoletiden til morgensang, samling, bevægelse, prøver og fælles arrangementer eller aktiviteter. SFO’en kan bruge salen om eftermiddagen, og fritidsforeninger og aftenskoler kan bruge salen om aftenen.

Byggeriet af multihuset igangsættes hen over sommeren med de første gravearbejder og huset forventes at stå færdigt sommeren 2022. 

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094