23948sdkhjf

JFP vinder aarhusiansk studenterstrøg

Den midtjyske entreprenørvirksomhed JFP føjer endnu et projekt til listen over opgaver i Aarhus. Denne gang 3.455 kvm studieboliger og erhverv navngivet Studenterstrøget. 

Byggeriet skal opføres i totalentreprise for Menighedsfakultetet/MF Aarhus Fond og indeholder 55 studieboliger i varierende størrelser fra 37 kvm til 83 kvm plus 555 kvm erhverv. 

Facaden består af teglspånskaller, som giver byggeriet et unikt udtryk. 

– Vi har haft en byggegrund i en årrække og med kommunens udvikling af området og tildeling af byggefelter, fik vi mulighed for at bygge. Vi ønsker en mere klar forbindelse til byen samt at skabe et centrum for kirkelige organisationer, siger Peter Andersen, bestyrelsesformand i MF Aarhus Fond, i en pressemeddelelse om projektet. 

Menighedsfakultetet er lejer hos fonden, MF Aarhus Fond, som har det ene formål at skaffe midler til Menighedsfakultetet. 

Kører videre med kendt team

I Aarhus bygger JFP samtidig 350 bæredygtige, almene boliger på Olof Palmes Alle og 40 boliger, under navnet Storbylandsbyen ligeledes på Olof Palmes Alle. Begge byggerier opføres for Østjysk Bolig. 

JFP har valgt at videreføre rådgiverteamet fra Olof Palmes Allé, som består af Rum og Sweco, på Studenterstrøget. 

Projekteringen kører året ud med byggestart primo 2022. JFP har tilbudt aflevering den 27. februar 2023 - to måneder før ønsket aflevering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141