23948sdkhjf

Sjællandsk rådgiver åbner jysk afdeling

ABC Rådgivende Ingeniører, der har hovedsæde i Rødovre, går ind i kampen om flere opgaver i Jylland med en ny afdeling i Silkeborg.

Afdelingen skal sikre nye, store opgaver og medarbejdere til virksomheden, der sidste år øgede omsætningen med 38 procent til 65,2 mio. kr., mens bundlinjen skød i vejret fra 1,4 til 5,9 mio. kr. før skat.

- Vi udfører allerede en del opgaver i Jylland, men vores nye kontor sikrer os bedre lokalkendskab og tilstedeværelse. Samtidig er det afgørende for vores fortsatte succes, at vi kan rekruttere de bedste ingeniører og projektledere i hele landet, siger adm. direktør Ammar Al-Temimi i en pressemeddelelse.

ACB Rådgivende Ingeniører

ABC Rådgivende ingeniører har cirka 100 ansatte og udfører rådgivning inden for nybyggeri og renovering

Virksomheden har hovedsæde i Rødovre ved København og afdelinger i Odense og nu Silkeborg samt Letlands hovedstad Riga

10 mand relativt hurtigt

Til at lede kontoret og ekspansionen i Jylland har ABC ansat konstruktionsingeniøren Gerner Klærke, der har knap 20 års erfaring i branchen og kommer fra et job som teknisk direktør hos Hamiconsult.

Det er under et år siden, at ABC åbnede kontor i Odense. Her er man oppe på 10 medarbejdere, og Gerner Klærke har ansat den første medarbejder og forventer hurtigt at vokse ud af lokalerne i kontorfællesskabet i Silkeborg.

- Jeg regner med, at vi kommer op på 10 mand relativt hurtigt. En blanding af ingeniører, konstruktører og projekteringsledere. Men det skal være de rigtige profiler, der kan tilføre faglighed og arbejdsglæde til kontoret og kunderne, siger Gerner Klærke i pressemeddelelsen.

ABC Rådgivende Ingeniører fik sit nuværende navn i maj, efter virksomheden gennem 11 år hed AB Clausen. Det nye navn skal blandt andet understøtte en strategi om mere internationalisering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112