23948sdkhjf

Netværk til kamp for dansk produktion

En gruppe af erhvervsfolk er gået sammen i netværket ”Danske Producenter”, som kæmper for at bevare og etablere mere produktion herhjemme.
Outsourcing har længe været et af de mest aktuelle emner i den hjemlige debat om erhvervslivets nutid og fremtid.

Nu tager en gruppe af danske erhvervsfolk så kampen op i form af et netværk, der har fået det retvisende navn ”Danske Producenter”.

Skal være med helt fremme
- Formålet er at skabe et forum på tværs af alle brancher med fokus på at forbedre danske producenters vilkår for at producere i Danmark, fortæller Bo Eilskov Knudsen, direktør i Danske Producenter.

Målgruppen er alt fra ledere til medarbejdere over øvrige interessenter. Eller kort sagt: enhver der har interesse i at bevare eller etablere produktion i Danmark.

Ifølge Danske Producenter skal danske virksomheder ikke bare bevare produktionen herhjemme, men også arbejde for at være konkurrencedygtige og helt fremme med udvikling, knowhow og produktionsteknologi på det globale marked.

Konference i maj
Blandt netværkets midler er konferencer, som strækker sig på tværs af alle brancher. Den første af slagsen finder sted den 22. maj på NKT’s Udstillingscenter i Brøndby.

- På konferencen stiller vi skarpt på, hvordan kan det lade sig gøre at bevare og udvikle produktionen i Danmark. Der vil blandt andet komme indlæg fra en række virksomheder, som har øget produktiviteten eller flyttet produktionen til Danmark og haft succes med dette. Dagen rundes af med en paneldebat blandt alle indlægsholderne, og undervejs er der mulighed for networking med de øvrige konferencedeltagere, fortæller Bo Eilskov Knudsen.

Interesserede kan læse mere om konferencen her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094