23948sdkhjf

Prisen stiger med en fjerdedel på Koldings nye vandsportscenter

Et vandsportscenter i Koldings nye by- og marinaområde Marina City bliver godt 10 mio. kr. dyrere end de 40 mio. kr., som prisen var opgjort til sidste efterår. Det skriver Jv.dk

- Der var lige lidt moms og sådan noget. Forskellen lyder af mere end det egentlig kommer til at have af betydning for vores projekt, forklarer formand for Kolding Lystbådehavn, Finn Mortensen, til avisen.

Projektet skal finansieres af en fond, hvortil Kolding Lystbådehavn, Kolding Sejlklub og Kolding Kommune pt har 10-12 mio. kr. af budgettet. Finn Mortensen forventer ikke, at de ekstra penge bliver svære at finde. Og, fortæller han til Jv.dk, har man overvejet lån for at få centerprojektet i havn.

Koldings nye Marina-bydel

Marina City er navnet for en ny bydel ved Kolding Fjord med 1.000 bådepladser og 325-350 boliger, heraf en fjerdedel almene boliger.

Bydeln får havnepromenade med cafeer, klubhuse, vandsportscenter, maritime erhverv, værksteder og andre aktiviteter.

Planerne har været undervej i flere år, og tidligere i år gav Kystdirektoratet anlægstilladelsen til Kolding Kommunes planer for den nye bydel. 

Vandsportscentret giver for det første plads til Kolding Sejlklubs nye lokaler og Kolding Lystbådehavns faciliteter som havnekontor, toilet- og badefaciliteter. Desuden indrettes faciliteter til gæstesejlere i form af køkken, vask, bad og sejlerlounge, ligesom der også bliver plads til andre vandsportsklubber, som har lyst til at være en del af centret.

Øverst afsluttes med en stor tagterrasse med udsigt over fjorden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109