23948sdkhjf

Konkurs: Byggevirksomhed i Sæby lukker og slukker

Efter et par uheldige projekter må byggevirksomheden Ikon A/S i Sæby nu dreje nøglen om, da tilgodehavender, der samler sig til et større millionbeløb, har gjort, at virksomheden til slut ikke kunne betale sine regninger. Der var ansat ni medarbejdere, da Ikon lukkede mandag 6. september.

Det skriver Nordjyske.dk

Indehaveren af Ikon, 66-årige Carsten Nielsen, har i mange år været en del af byggebranchen, som har bragt ham mange glæder gennem årene. Derfor ærgrer det ham, at han ikke længere skal være med til at bygge huse. Det betyder dog ikke, at han er helt færdig i byggebranchen

- Jeg har tegnet over 200 huse og tilbygninger, og jeg håber da, at der fortsat er folk, som kan bruge min kreative streg. Det bliver bare ikke Ikon, som skal bygge huset. Det lader vi andre om fremover, siger en skuffet Carsten Nielsen, til Nordjyske dk.

Det er dog ikke hele virksomheden, der har været nødsaget til at lukke. De sunde dele af Ikon fortsætter under navnet Ikon Anlæg, der laver entreprenørarbejde i form af sokler og flisearbejde. Det bliver Carsten Nielsens søn, Kasper Nielsen, der skal føre virksomheden videre.

Ikon A/S*
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 3,8 4,1
Resultat før af- og nedskrivninger -1,2 -0,3
Resultat før skat -1,6 -0,7
Årets resultat -1,5 -0,5
Aktiver i alt 4,3 5,1
Egenkapital i alt -0,9 0,6
Gns. antal ansatte 11 13
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.
* Firmaet skiftede den 9. september 2021 navn til Ikon A/S under konkurs. 
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109