23948sdkhjf

Milton Huse indgår aftale om 244 rækkehuse

Det svensk ejendomsselskab Niam og Milton Huse har indgået en aftale om opførelse og køb af to rækkehusprojekter med i alt 244 boliger, størstedelen af ​​boligerne skal opføres i Haslev på Sydsjælland, og resten er placeret i Lyndelse lige syd for Odense. 

Det skriver Niam i en pressemeddelelse. 

Boligerne i Haslev opgøres i den nye boligområde Egeparken i den sydlige del af byen. Der bygges både legepladser og et aktivitetshus til fællesskabsaktiviteter i området. Derudover vil det være muligt at konvertere en del af boligerne til ældreboliger. 

Projektet i Haslev bliver desuden certificeret til DGNB sølv. 

– Områderne ligger inden for kort pendlingsafstand til de store universitetshospitaler i hver by, og vi tror derfor, at blandt andet hospitalsansatte vil efterspørge disse energivenlige kvalitetshuse, der ligger tæt på naturen til en overkommelig husleje, udtaler Michael Berthelsen, Niams landechef i Danmark, i pressemeddelelsen. 

Milton Huse forventer at kunne begynde udviklingen i slutningen af ​​2021, og de første huse vil være klar til indflytning i begyndelsen af ​​2023. Projekterne forventes at være fuldstændigt afsluttet i løbet af første kvartal af 2025. 

Med de nye boligprojekter tæller Niams portefølje på det danske marked cirka 1.650 boliger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125