23948sdkhjf

Altandirektør: Sagsbehandlingstid æder 120 millioner af toplinjen

Altandrømme bliver mange steder sat på pause af de forlængede sagsbehandlingstider i landets kommuner, og det koster den store altanleverandør Altan.dk dyrt. Det fortæller adm. direktør Casper Gorm Andersen til Børsen og sætter nu tal på, hvad det betyder for firmaet, når sagsbehandlingstiden er mangedoblet i forhold til det nationale servicekrav omkring de 40 dage: 

– Det betyder, at hvor vi forventede en omsætning for året på 270 mio. kr., så ender vi 45 pct. under det. Vores forretning lever af, at der hele tiden er nye sager til vores montører. Men når der ikke rigtig kommer noget igennem, så tjener vi ikke nogen penge, siger Casper Gorm Knudsen til Børsen. 

Han tilføjer, at en sag kan tage mellem tre og seks måneder at behandle. Hertil skal bemærkes, at der forud kan gå hele otte måneder, før et altanprojekt får tildelt en sagsbehandler. 

I år har det ulige forhold mellem mange ordrer og en bremse i behandlingstider ifølge direktøren kostet 40 håndværkere og fem administrative medarbejdere jobbet hos Altan.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125