23948sdkhjf

Underskrift er startskud for tidssvarende handicapboliger

Nu har Brøndby Kommune indgået aftale med entreprenørvirksomheden Morten C. Henriksen, så opførelsen af Strandboligerne i Brøndby Strand kan gå i gang. Byggeriet sikrer tidssvarende boliger til 38 borgere med handicap og afløser botilbuddet Lionslund.

Botilbuddet Lionslund i Brøndby er ikke længere tidssvarende og man har derfor længe arbejdet på at kunne opføre et moderne erstatningsbyggeri. Nu er der fundet en entreprenør og byggeriet kan gå i gang i år.

Forleden blev det offentliggjort, at det er entreprenør Morten C. Henriksen, der har vundet udbuddet. Entreprenøren løfter opgaven i samarbejde med LINK Arkitektur og ISC Rådgivende Ingeniører.

Plads til flere

Entreprisen består af at bygge et nyt og moderne botilbud, der vil bestå af to bygninger. Hovedbygningen vil have 24 boliger og servicearealer og så vil der være 14 boliger i en rækkehusbebyggelse.

- Det nuværende botilbud Lionslund er nedslidt og boligforholdene er for små og utidssvarende. Det glæder mig, at vi nu kommer i gang med et byggeri, der giver plads til flere beboere og som sikrer dem tidssvarende boliger, der også kan tilgodese beboernes behov i fremtiden, siger Kent Magelund, borgmester i Brøndby Kommune.

I det kommende byggeri vil også beboere fra Tranumparken flytte ind, og derudover vil der blive udvidet kapacitet med ekstra boliger, hvor nye beboere kan flytte ind.

Byggeriet forventes at starte i september 2022 og det er planen, at beboerne kan flytte ind i de nye rammer omkring årsskiftet 2023.

kargaard

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156