23948sdkhjf

Casa vinder totalentreprise på 60.000 kvm ved Fredericia

Om et års tid står 60.000 kvm nye lager- og logistikbyggeri klar til at dække den stigende efterspørgsel ved transportcenteret Taulov Dry Port ved Fredericia. Med en samlet investering på 420 mio. kr. er der tale om et af landets største byggerier inden for lager og logistik. 

Efter endt udbudsproces og en længere periode med planlægning og forhandling er totalentreprisen tildelt totalentreprenørselskabet Casa. Det skriver bygherren bag det store projekt, Taulov Dry Port (TDP), et joint-venture med ADP A/S og PFA A/S, i en pressemeddelelse. 

Bygherrerne har de senere år investeret milliarder i lager- og logistikejendomme i Taulov Dry Port. De første 95.000 kvm er opført som virksomhedsdomiciler til lager og logistik eller som generiske lagerejendomme til udlejning.  

Skal få visionen til at leve

Den næste store etape på 60.000 kvm vil således være en markant udvidelse af transportcenteret, og det nye lagerbyggeri vil efter planen være klar fra starten af 2023. 

– Vi er meget glade for at være blevet valgt som totalentreprenør på det næste gigantiske lager- og logistikbyggeri i Taulov Dry Port. Vi ser frem til samarbejdet med PFA og ADP og til at få deres visioner for projektet til at leve, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa, i pressemeddelelsen. 

Med en samlet længde på 600 meter, en indvendig bygningshøjde på 12,5 meter samt en facadehøjde på 16-17 meter bliver det store lager- og logistikbyggeri en markant bygning i området. Netop derfor vil TDP ifølge meddelelsen Taulov Dry Port sikre en harmonisk overgang mellem byggeriet og det omkringliggende miljø med beplantning og udsmykning. 

Derudover bliver lageret sektionsopdelt i enheder á cirka 5.000 kvm med 9 porte pr. enhed. Dermed får de kommende lejere optimale logistikfaciliteter med mulighed for indretning med pallereoler, automatisk sortering og faciliteter til både vareindlevering og -forsendelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094