23948sdkhjf

Roskilde-entreprenør vinder bofællesskab i Nykøbing

Næste år står syv længehuse omkring et fælles haveanlæg klar øst for vandtårnet i Nykøbing Sjælland til at tage imod deres nye beboere, ældre medborgere. 

OK-Fonden og Odsherred Kommune har taget initiativ til at etablere det nye seniorbofællesskab med 24 rækkehuse på Getsøvej. 

Og nu har Den selvejende almene ældreboliginstitution Seniorbofællesskabet Getsøvej v/OK Fonden indgået totalentreprisekontrakt med entreprenørfirmaet Thormann A/S på rækkehusene og det tilhørende fælleshus. Det oplyser firmaet med base i Roskilde på sin hjemmeside. 

Seniorbofællesskabet bliver udformet som syv længehuse med tre-fire boliger i hver i et plan – og omkranser et fælles grønt haveanlæg.

Fakta: Seniorbofællesskab i Nykøbing Sjælland

Bygherre: Den selvejende almene ældreboliginstitution Seniorbofællesskabet Getsøvej v/OK Fonden

Areal: 2239 kvm

Totalentreprenør: Thormann A/S

Arkitekt: Tnt Arkitekter

Ingeniør: Akademiingeniør Svend Poulsen A/S

Centralt i bebyggelsen ligger fælleshuset, hvor beboerne i hverdagen kan mødes om fælles samvær og aktiviteter. 

Byggeriet forløber efter planen i år og ind i 2023 – tidligere er en byggeperiode fra maj til maj oplyst.

Tæt ved det nye seniorbofællesskab har ingeniør og aut. kloakmester Peter Bøgelund købt grunde på 34.000 kvm, hvor den nordvestsjællandske byggemand nu vil opføre 45 ejer- og andelsboliger.

Byggeriet opføres inden for gældende regler for offentligt støttede almene ældreboliger og den samlede entreprisesum er opført til 32,4 mio kr. i ududsmaterialet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14