23948sdkhjf

Modul-butik opført på tre dage

Hele opførelsen af en rideudstyrsbutik ved Randers blev klaret på blot to uge. Med moduler fra AGJ Pitzner kom selve butikker på plads på kun tre dage.
Da den nye forpagter af Eskagergård Ridecenter ved Randers ønskede et flytte en rideudstyrsbutik til centeret, lykkedes det at opføre butikken af moduler på kun tre dage

Opstillingen af moduler gik i gang om mandagen, og torsdag morgen åbnede Horze hesteudstyrsbutikken ved Eskagergård Ridecenter i Assentoft nær Randers. Forud var der udført jordarbejde, støbt fundament og klargjort tilslutninger. Fra arbejdet gik i gang, til butikken stod klar, gik der ca. to uger.

- Vi havde en tømrer til at give tilbud på et træbyggeri, men det blev for vanskeligt. Så kom jeg i kontakt med AGJ Pitzner. Jeg var med ude at se deres fabrik i Hammel, hvor modulerne bliver samlet og monteret i en stor hal, så det hele er totalt tørt og i orden, siger indehaveren af Eskagergård Ridecenter, Gunnar Højmark, der nu har trukket sig tilbage og bortforpagtet centeret.

Langvarigt samarbejde med lokal håndværker
AGJ Pitzner stod for forarbejdet forud for selve opstillingen. De hyrede bl.a. en lokal håndværker, som tidligere har arbejde sammen med AGJ. Alle var derfor vant til at sætte modulbyggerier op og vidste præcis, hvordan det hele skulle laves.

Forpagteren af ridecenter og butik, Henrik Breinholt, er også godt tilfreds med modulbyggeriet til sin nye butik.

- Vi har fået et flot butikslokale, som fungerer glimrende. Det er fuldstændig lige så godt, som hvis det havde været et permanent byggeri, og det ser rigtig pænt ud. For os var det rigtig vigtigt, at det kunne gå så hurtigt, fortæller Henrik Breinholt.

AGJ Pitzner er specialister i præfabrikeret byggeri såvel skræddersyede løsninger som modulbyggeri. De aktuelle moduler har indtil opstillingen ved Eskagergård Ridecenter fungeret som kontorer for Vestas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094