23948sdkhjf

Bibliotek kan placeres i Oxdal-byggeri

Planerne om et nyt hovedbibliotek i Vejen har fået nyt liv. Placeringen kan meget vel blive den otte etager høje bygning, som byggefirmaet Oxdal A/S har på tegnebrættet.
Planerne for 'Fremtidens hovedbibliotek i Vejen' er igen kommet på banen. Økonomiudvalget i Vejen Kommune har således indstillet til byrådet, at en styregruppe udarbejder en tidsplan for projektet.

Placeringen af det nye bibliotek kan i så fald blive den otte etager høje bygning, som Oxdal A/S længe har gået med planer om at opføre i Vejen midtby. Et flertal ser således bygningen som en ideel placering:

- For mig er det afgørende med en placering så tæt på bymidten som muligt. Det er her tilgængeligheden er bedst, og det er også her, at de studerende på handelsskolen, gymnasiet samt i 10. klassescentret har nemt ved at komme til, siger borgmester Egon Fræhr om fordelene ved Oxdal-byggeriet til Jyske Vestkysten.

Gamle ideer på vej mod realisering
Siden 2007 har der været arbejdet med mulighederne for at etablere et nyt bibliotek i Vejen. I processen blev en placering ved den gamle Alfa-fabrik dog lagt på hylden. Men nu er disse planer altså støvet af og igen blevet aktuelle.

I forbindelse med udarbejdelse af en lokalplan for området, hvor Oxdal ønsker at opføre højhuset, fik byggefirmaet udarbejdet visualiseringer af Tegnestuen Mejeriet A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08