23948sdkhjf

White Arkitekter opruster

Tilgang af seks nye medarbejdere skal styrke grundlaget for fortsat vækst, udvikling og nytænkning hos White Arkitekter.
White Arkitekter har igennem de seneste år oplevet en øget efterspørgsel inden for blandt andet sygehus- og uddannelsesbyggeri og bæredygtig arkitektur.

Den positive udvikling har medført, at organisationen henover foråret er blevet udvidet med flere nye medarbejdere.

Ny projektleder
Den 1. marts begyndte arkitekt Lene Fjelrad Christfort som projektleder i bygherrerådgivningsafdelingen hos White. Hun skal – i kraft af sine 20 års erfaring fra branchen – styrke arbejdet i Whites bygherrerådgivningsafdeling.

Udover arbejdet med bygherrerådgivning vil Lene Fjelrad Christfort også indgå i arbejdet inden for et af Whites vigtige satsningsområder; nemlig det bæredygtige byggeri.

Bygningskonstruktører til Nyhavn
Nyhavn-kontoret er tilført hele tre erfarne bygningskonstruktører, som primært skal styrke arbejdet med projektstyring og projektering – særligt inden for sygehusområdet.

Den 2. april tiltrådte Per Christensen, som er uddannet bygningskonstruktør og har en baggrund som tømrer. Per Christensen har stor erfaring med projektering, tilsyn samt byggeledelse af sundhedsbyggerier såsom Slagelse Sygehus, Ringsted Sygehus, Næstved Sygehus og Privathospitalet Hamlet.

Den 23. i samme måned kunne White desuden byde velkommen til Mads Glenstrup. Han er uddannet bygningskonstruktør med en bred erfaring med projektering af sundhedsbyggerier og vil til daglig være tilknyttet byggeriet af det nye sygehus i Odense (OUH).

Den 9. maj kom yderligere en tilføjelse til organisationen, idet Jason Smith havde sin første arbejdsdag. Jason Smith er uddannet bygningskonstruktør, har en baggrund som tømrer, og har desuden erfaring med projektering af offentlige institutioner.

Næstved- og Holeby-kontoret
Whites renoveringsprojekt af Østre Park i Maribo vil ligeledes nyde godt at personaletilgangen. Den 15. maj blev Michael Andersen tilknyttet White i forbindelse med renoveringsprojektet i Maribo. Michael Andersen er en gammel kending for White, da han tidligere har været ansat i en anden stilling i firmaet.

Fra den 1. juni er Jens Heegaard, som tidligere har været ansat på Whites Næstved-kontor, blevet tilknyttet Holeby-kontoret, der åbnede i efteråret 2010. Det er ligeledes for at arbejde på renoveringsprojektet, og dermed er Holeby-kontoret nu fuldt funktionsdygtigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093