23948sdkhjf

Rådgiver ryster posten og får mere båndbredde i ledelseslaget

Miljørådgivervirksomheden EnviDan ændrer sin organisationsstruktur til en divisionsopdeling for at kunne håndtere den forvende vækst. 

Nuværende adm. direktør Morten Fjerbæk fortsætter som CEO for den samlede forretning, mens Ole Munk Nielsen bliver COO, og samtidig ansvarlig for hele EnviDans danske division. Dermed flyttes beslutningerne derhen, hvor kunderne er, ude i forretningsenhederne, lyder det i en pressemeddelelse fra rådgivervirksomheden. 

– I EnviDan har vi altid hyldet princippet om en flad ledelsesstruktur, og vi har ikke ønsket at sætte flere led ind i ledelseskæden end højest nødvendigt, og sådan er det sådan set stadig, forklarer Morten Fjerbæk i meddelelsen og fortsætter: 

– Vi må bare erkende, at hvis vi skal nå vores vision om at være en ledende aktør inden for løsninger til hele vandkredsløbet, har vi behov for mere båndbredde – også i ledelseslaget. 

Ole Munk Nielsen har været i EnviDan siden 2002, hvor han først var afdelingschef og siden forretningsdirektør inden for afløb og klima. Siden 2012 har Ole Munck Nielsen ligeledes været en del af EnviDans direktion, og har derfor haft indflydelse på firmaets strategiske retning og værdier. 

I EnviDan i Danmark flankeres Ole af et stærkt hold af Business Directors inden for hver deres fagområde. 

Søren Bruun Hansen bliver Business Director for renseanlægsområdet.   

I forhold til grundvand, indvinding og distribution af rent vand til de danske forbrugere samt vandværker er Jesper Hall tværgående Business Director. Han stod i spidsen for at starte rent vandområdet i EnviDan i 2011, og har lige siden været øverst ansvarlig for det område. 

Endelig sagde EnviDan den 1. januar 2022 velkommen til Karins Buus som Business Director for afløb, klima samt natur og vandmiljø. Hun kommer fra en stilling som Projekt- og Markedschef i Cowi indenfor klima- og afløbsområdet. 

Udvider direktionen

Med den nye virksomhedsstruktur udvider EnviDan samtidig sin direktion, som indtil nu har bestået af Morten Fjerbæk, Ole Munk Nielsen og EnviDans CFO Michael Flindt Nielsen.

De tre fortsætter i direktionen men suppleres med Morten Klank, som sættes i spidsen for EnviDans digitale division samt Mads Uggerby, der bliver ny Managing Director for Innovation & Sustainability og Gitte Mønsted Hansen, der, som Managing Director for People & Culture, skal sikre, at medarbejdernes trivsel stadig har første prioritet. 

I takt med at forretningen udvides i Norge og Sverige, udvides direktionen med direktører fra de to lande. Denne position håndteres dog for nærværende af henholdsvis Morten Fjerbæk for Sverige, og Ole Munk Nielsen for Norge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094