23948sdkhjf

Entreprenør med 50 ansatte udnævner syv nye direktører

Adsbøll Entreprise foretager igen en markant organisationsændring.

Ved indgangen til februar kunne syv ansatte i entreprenørfirmaet i Kolding således skifte en titel som chef eller leder ud med direktør. Og det i et firma med godt 50 ansatte. Det skriver Adsøll Entreprise i en pressemeddelelse. 

Projektchef Niels Henrik Andersen udnævnes til produktionsdirektør, mens projektudviklingschef Dennis N. Nielsen udnævnes til projektudviklingsdirektør. Begge med reference til adm. direktør Henrik Koch.

Med afsæt i udnævnelserne består ledergruppen af adm. direktør, produktionsdirektør, projektudviklingsdirektør og økonomidirektør Lars T. Søgaard. 

Samtidig styrker firmaet det nuværende udførelsesniveau, hvilket betyder, at projektcheferne Jesper Jensen, Ulrik Hofmann Larsen, Martin Svendsen og Mikael Aaby udnævnes til projektdirektører. Det samme gør sig gældende for projektleder Johnny Stubkjær. Projektdirektørerne vil referere til Niels Henrik Andersen. 

Projektdirektørerne vil referere til Niels Henrik Andersen.

Ændringerne sker ifølge Adsbøll Entreprises ledelse som led i et fortsat fokus på at skabe de mest optimale rammer og forudsætninger for dagligdagen og strategi.

Reducerer arbejdsugen 

Nogenlunde samme begrundelse lød der fra adm. direktør Henrik Koch, da firmaet i sidste måned kunne fortælle, at man indførte muligheden for fire-dages arbejdsuge, et tiltag der ligesom direktørudnævnelserne trådte i kraft pr. 1. februar.

- Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver at skabe optimale rammer og forudsætninger for vores medarbejderes succes. Det betyder også, at vi har et ansvar for at sikre trivslen og balancen mellem arbejds- og privatliv, sagde Henrik Koch i den forbindelse til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Opgavebogen kan også snart få skrevet flere projekter på siderne. Adsbøll Entreprise er således en af fem totalentreprenører, der har vundet en ny rammeaftale til anslået 1,8 mia. kr. for Domea.dk.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1