23948sdkhjf

Munck Forsyningsledninger går nye veje i kampen om medarbejderne

Entreprenørvirksomheden Munck Forsyningsledninger har travlt på alle områder. Kombineret med generel travlhed i bygge- og anlægsbranchen er det svært at skaffe tilstrækkeligt med arbejdskraft. Derfor har Munck nu, til en stor fjernvarmeopgave for Haderslev Fjernvarme og i samarbejde med flere jobcentre og fagforeninger, netop ansat seks - nu tidligere ledige - personer. 

– Vi er en situation, hvor alle i branchen efterspørger flere hænder. Derfor må vi tænke alternativt og i højere grad selv oplære og uddanne vores medarbejdere, udtaler projektchef hos Munck Forsyningsledninger, Søren Hesselbjerg, i en pressemeddelelse.

– På en opgave af denne størrelse for Haderslev Fjernvarme kan vi som virksomhed godt rumme nogle lidt mere uerfarne profiler, som kan blive sat sammen med vores mere erfarne sjak. På den måde får vi uddannet og sidemandsoplært flere medarbejdere, samtidig med at vi får ledige i beskæftigelse, fortsætter han.  

40 tilknyttet projektet

Fjernvarmeprojektet, som Munck udfører for Haderslev Fjernvarme, er en del af det større gaskonverteringsprojekt ”Udvidelsesplan Haderslev”. Her skal cirka 3.300 boliger konverteres fra opvarmning med gas til fjernvarme. Der skal nedgraves cirka 62 kilometer nye fjernvarmeledninger i 12 delområder, hvoraf Munck Forsyningsledninger netop er i gang i de første to områder i Haderslev By.

Samlet beskæftiger Munck cirka 40 medarbejdere på projektet. De igangværende etaperne strækker sig frem til begyndelsen af 2024.

– Uddannelse og beskæftigelse af ledige er en vigtig og naturlig del af vores løbende CSR-indsats. Vi håber selvfølgelig på, at de nyansatte falder godt til som faste medarbejdere i Munck, forklarer Søren Hesselbjerg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Seniorboligprojekt til 80 millioner vinder i Hørning
Bygherre får lov til at fjerne 2400 kvm beskyttet natur
Ugens konkurser i bygge- og anlægsbranchen - uge 48
Går videre med planer for Fredspladsen i Gellerup
Nordic Wood Industries styrker bestyrelsen med erfaren profil
Bygma Frederiksværk sætter gammel kending i direktørstolen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109