23948sdkhjf

Dansk tegnestue opruster i Sverige: Ansætter leder til nyoprettet kontor

Robert Fekete bliver partner og leder af Juul Frost Arkitekters nyoprettede Stockholmkontor. Det sker som led i den dansk-svenske arkitektvirksomheds strategi om at styrke sin position på det Skandinaviske marked, skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse. 

Den nye leder i Stockholm kommer med erfaringer fra stillingen som kreativ leder og kontorchef ved arkitektfirmaet Krook & Tjäder i perioden 2015-2021. Han har tidligere været en del af Juul Frost Arkitekter i fra 2007-2015, herunder som partner. 

Med base i Stockholm har Robert Fekete ansvar for styrkelse af Juul Frost Arkitekters eksisterende netværk og etablering af nye kontakter til relevante aktører indenfor byggeri og ejendomsudvikling i Sverige. 

– Vi har siden 1998 udviklet en stærk position og en bred portefølje i Sverige, særligt i Malmø og Øresundsregionen. I forlængelse heraf er det kun naturligt at konsolidere vores tilstedeværelse på det Svenske marked, , fortæller Flemming Frost, Founding Partner. 

– Med kontoret i Stockholm og ansættelsen af Robert, udvider vi vores rækkevidde og kan nu levere rådgivning lokalt i store dele af Sverige, uddyber han. 

150.000 kvm i Sverige

Juul Frost Arkitekter har de seneste år været ansvarlige for markante byggerier og byudviklingsopgaver i Sverige, Danmark og Rusland. Arkitektkontoret har, alene i Sverige, realiseret mere end 150.000 kvm fordelt på 18 byggerier. 

Projekterne omfatter studie-, familie- og seniorboliger, kontorer, hotel, erhverv, detailhandel og campusudvikling. Juul Frost Arkitekter har tegnet mere en 1400 boliger i Sverige – og været ansvarlige for hotel- og kontorbyggeriet World Trade Center Helsingborg og virksomheden har netop lagt den sidste brik i BO01, Malmö med boligbyggeriet Aktern.

Aktuelt tegner Juul Frost Arkitekter et nyt hotel i relation til Stadsträdgården i Uppsala, og 200 studieboliger i Hyllie, Malmö.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.312