23948sdkhjf

Dansk tegnestue opruster i Sverige: Ansætter leder til nyoprettet kontor

Robert Fekete bliver partner og leder af Juul Frost Arkitekters nyoprettede Stockholmkontor. Det sker som led i den dansk-svenske arkitektvirksomheds strategi om at styrke sin position på det Skandinaviske marked, skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse. 

Den nye leder i Stockholm kommer med erfaringer fra stillingen som kreativ leder og kontorchef ved arkitektfirmaet Krook & Tjäder i perioden 2015-2021. Han har tidligere været en del af Juul Frost Arkitekter i fra 2007-2015, herunder som partner. 

Med base i Stockholm har Robert Fekete ansvar for styrkelse af Juul Frost Arkitekters eksisterende netværk og etablering af nye kontakter til relevante aktører indenfor byggeri og ejendomsudvikling i Sverige. 

– Vi har siden 1998 udviklet en stærk position og en bred portefølje i Sverige, særligt i Malmø og Øresundsregionen. I forlængelse heraf er det kun naturligt at konsolidere vores tilstedeværelse på det Svenske marked, , fortæller Flemming Frost, Founding Partner. 

– Med kontoret i Stockholm og ansættelsen af Robert, udvider vi vores rækkevidde og kan nu levere rådgivning lokalt i store dele af Sverige, uddyber han. 

150.000 kvm i Sverige

Juul Frost Arkitekter har de seneste år været ansvarlige for markante byggerier og byudviklingsopgaver i Sverige, Danmark og Rusland. Arkitektkontoret har, alene i Sverige, realiseret mere end 150.000 kvm fordelt på 18 byggerier. 

Projekterne omfatter studie-, familie- og seniorboliger, kontorer, hotel, erhverv, detailhandel og campusudvikling. Juul Frost Arkitekter har tegnet mere en 1400 boliger i Sverige – og været ansvarlige for hotel- og kontorbyggeriet World Trade Center Helsingborg og virksomheden har netop lagt den sidste brik i BO01, Malmö med boligbyggeriet Aktern.

Aktuelt tegner Juul Frost Arkitekter et nyt hotel i relation til Stadsträdgården i Uppsala, og 200 studieboliger i Hyllie, Malmö.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Arkitekt bag app til KS-rapporter: - Vi har ramt et hul i markedet
Byggeskadefonden skifter ud på chefgangen
Ja til byggeplaner i 35 meters højde på Skagen Havn
Rådgiverduo løber med kontrakt i Gellerupparken
Hovedstadens Letbane: Budgetter holder ikke
Aarhus moderniserer 108 år gammel skole
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Leder IDAG

Send til en kollega

0.303