23948sdkhjf

Rambøll-rådgiver er årets unge rådgiver

35-årige Maria Møller Lauridsen, der er ansat som chefkonsulent hos Rambøll Danmark i Vejle, er årets vinder af prisen som Årets Unge FRI Rådgiver 2022.

Kåringen skete ved Foreningen af Rådgivende Ingeniørers (FRI) årsmøde i København torsdag eftermiddag.

Hvert år siden 2009 har FRI hædret en rådgiver på højest 35 år, der er ansat i en af foreningens medlemsvirksomheder, og som har udrettet noget ekstraordinært via sit talent og arbejdsindsats.

Maria Møller Lauridsen vandt prisen for sit arbejde med den nye bydel Marina City på sydsiden af Kolding fjord - "en helt ny bæredygtig bydel med et attraktivt bolig- og havnemiljø samt den største lystbådehavn uden for Hovedstadsområdet med i alt 1000 bådpladser", lyder det i en pressemeddelelse.

Bæredygtighed håndterbart

FRI’s adm. direktør, Henrik Garver, begrunder kåringen, med det høje niveau, Maria Møller Lauridsen har demonstreret og det store ansvar, det har været at løfte bæredygtigheden i processen og projektet til en, ifølge ham, "helt ny liga".

- Maria Møller Lauridsen har, som assisterende projektleder og som ansvarlig for bæredygtighed på Kolding-projektet Marina City, demonstreret, at hun formår at gøre bæredygtighed håndterbart og projektrelevant, blandt andet så CO2-krav kunne blive et tildelingskriterium. Hun har arbejdet tæt sammen med kunden, og har som rådgiver haft afgørende indflydelse på de beslutninger, der har sikret et bæredygtigt projekt, en god samfundsmæssig løsning og en meget tilfreds kunde, siger Henrik Garver.

Det ligger også til grund for kåringen, at Maria Møller Lauridsen er et forbillede for andre unge rådgivere og ingeniører - "nemlig gennem sin professionelle tilgang til opgaverne, sit drive for at finde de bedste og mest bæredygtige løsninger og sin vilje til altid at blive bedre", lyder det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094