23948sdkhjf

Danske ingeniører skal bidrage til opbygning af krigshærgede Ukraine

Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI, har fra oktober indgået en samarbejdsaftale med deres ukrainske søsterorganisation Interstate Consultants Engineers Guild, ICEG.

Det skriver FRI i en pressemeddelelse. 

Formålet med aftalen er at styrke samarbejdet og koordineringen af viden mellem FRI og ICEG for på den måde at kunne understøtte en fokuseret og fælles indsats for danske og ukrainske rådgiver- og ingeniørvirksomheder i genopretningen af Ukraine.

– Den kommende genopretning af Ukraine kommer til at afføde mange projekter inden for ikke mindst infrastruktur, vand og spildevand men også byggeri og afledte opgaver, udtaler adm. direktør i FRI, Henrik Garver i pressemeddelelsen. 

– Meningen med det nye samarbejde er, at vi, gennem netværksaktiviteter og videnudveksling, kan udvikle og styrke kontakten mellem vores medlemsvirksomheder i Danmark og de modsvarende i Ukraine, så vi kan få alle de aktuelle kompetencer i spil på bedste vis. Hertil kommer, at vi fra både FRI’s og ICEG’s side vil styrke samarbejdet i de relevante internationale fora, og dermed understøtte at der også fremadrettet er en solid international opbakning til Ukraine, både i den nuværende situation, og når landet, på den anden side af krigen, skal genopbygges, fortsætter han.

Aftalen blev underskrevet af ledelsen fra begge organisationer tirsdag.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097