23948sdkhjf

3XN gør projekteringschef samt tidligere trainee til partnere

Arkitektfirmaet 3XN inviterer to nye medlemmer ind i partnerkredsen; senior associate Gry Kjær og associate Juan Ramirez.

Hermed styrker firmaet sin organisation og ledelse med henblik på at imødekomme den øgede vækst i arkitektfirmaet, lyder det i en pressemeddelelse.

Gry Kjær har ledt nogle af 3XN's største og mest komplekse projekter, herunder UN City, Mary Elizabeth’s Hospital og Royal Arena i København. Hun ledte desuden udbudsfasen af Quay Quarter Tower i Sydney, Australien.

3XN's to nye partnere

Gry Kjær, Architect MAA, er uddannet fra Det Kongelige Akademi for Arkitektur, Design og Konservering i 1998. Hun blev del af 3XN i 2007.

Juan Ramirez modtog sin M.Arch. fra University del Valle, Columbia, i 2013. Han blev ansat i 3XN i 2017.

– Gry er en uundværlig del af 3XN. Hun favner bredt, har stor erfaring med at lede komplekse byggeprojekter og har i den grad styrket udviklingen af de positive relationer, vi har til vores kunder og samarbejdspartnere i dag, siger CEO og senior partner, Jeanette Hansen, i pressemeddelelsen.

– Som Projekt Direktør uddanner Gry også vores projektledere på tværs af vores fem kontorer og bidrager dermed til udviklingen af vores arbejdsgange og værdier hos 3XN. 

Fra trainee til partner 

Juan Ramirez har været med til at positionere 3XN på det britiske marked. Lige nu leder han udviklingen af 2 Finsbury Avenue (2FA) i Londons Broadgate kvarter, som han har været involveret i siden 3XN vandt arkitektkonkurrencen i 2019. 

– Juan var trainee hos i 3XN fra 2013-14, og vi var glade for at byde ham velkommen tilbage i 2017. Juan bidrager til 3XN med sin design sensibilitet og forståelse for, hvilken rolle arkitektur har i verden. Han har en solid viden om god arkitektur og forstår hvilke skridt, der skal tages henimod at skabe det, siger Audun Opdal, Senior Partner og Head of Design.

3XN blev grundlagt i 1986 af Kim Herforth Nielsen og har i dag hovedsæde i København og kontorer i Sydney, New York, Stockholm og London.

Læs mere om: 3XN
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109