23948sdkhjf

GLS bygger nyt igen, igen

Pakkekæmpen GLS har netop overtaget en 24.100 kvm stor grund i erhvervsområde Sdr. Borup ved Randers, hvor firmaet vil opføre et nyt depot. Når det er fuldt udbygge, er der udsigt til 300 lokale arbejdspladser på depotet og i de tilknyttede distributionsbiler.

Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Om baggrund for udvidelsen klos op ad den østjyske motorvej lyder det fra GLS, at firmaet gennem flere år har haft tocifret vækst, og at det derfor er nødvendigt at øge kapaciteten i det midt- og nordjyske for fortsat at kunne ekspandere.

De østjyske planer bliver præsenteret blot en uge efter, at GLS løftede sløret for et andet stort projekt, et nyt byggeri i Ringsted, hvor firmaet har overtaget en 80.000 kvm grund i Business Park Ringsted. I den forbindelse lød det, at cirka 200 medarbejdere vil få deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme. 

Ved Randers går GLS nu i gang med projektering og planlægning af det nye depot, der – ligesom tilfældet er i Ringsted –etableres med fokus energiforbrug og forberedelse til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078