23948sdkhjf

Hovedstadsfirma bliver svenske facadefirmas sjette opkøb i Danmark

Den svenske facadekoncern Fasadgruppen udvider igen sine aktiviteter i Danmark. Denne gang i Hovedstadsområdet med opkøbet af facadeentreprenøren Stenklint A/S, der har base i Valby. Det skriver den svenske koncern i en pressemeddelelse.

Stenklint blev grundlagt i 2009 og er specialiseret i renovering af facader, udskiftning af vinduer og projektledelse og har erfaring som hovedentreprenør i renoveringsprojekter. Stenklint har 22 fuldtidsansatte og omsatte for lidt over 25 mio. kr. i regnskabsåret 2021/22.

– Stenklint bliver med sit gode omdømme, sine dygtige medarbejdere og mange tilfredse kunder endnu et godt supplement til Fasadgruppen i København, hvor vi nu styrker vores markedsposition yderligere, siger Peter Andersen, forretningsområdechef Fasadgruppen Danmark, i pressemeddelelsen og fremhæver nyerhvervelsens erfaringer med at gennemføre nye projekter.

Fasadgruppen finansierer den kontante del af købesummen med egne midler. Sælger har forpligtet sig til at geninvestere en del af købesummen ved at opkøbe eksisterende aktier i Fasadgruppen for et beløb svarende til 5 mio. kr.

Overdragelsen forventes at finde sted i løbet af maj 2022.

Sjette opkøb

Stenklint er opkøb nummer seks, som Fasadgruppen har foretaget siden sin entre på det danske marked sidst i 2019 med købet af murer- og facadeentreprenøren P. Andersen & Søn Entreprise A/S i Lejre.

Året efter blev Cortex Facaderens med hovedkontor i Hvidovre og dengang omkring 40 ansatte overtaget.

I maj 2021 foretog Fasadgruppen tredje danske opkøb; Byens Tag & Facade med kompetence inden for tagarbejde og vinduesudskiftning og 69 fuldtidsansatte.

Fjerde opkøb kom i oktober 2021, hvor Murer- og entreprenørvirksomheden OPN Entreprise med 31 fuldtidsansatte og aktiviteter i Københavnsområdet, blev en del af den svenske facadekoncerns danske aktiviteter.

I april foretog den svenske koncern så opkøb nummer fem i form af entreprenørfirmaet Kjær Knudsen A/S i Brøndby.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fasadgruppen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703