23948sdkhjf

JCN Bolig udvider med nyt arbejdsområde med "mål at blive blandt de bedste"

Boligentreprenøren JCN Bolig har en del gange måttet skuffe kunderne. Deciderede rækkehusprojekter var ikke en del af produktpaletten - fokus har i stedet været på de mange etagebyggerier i Østjylland og Storkøbenhavn, som har været fundamentet for selskabets årelange vækst.

Men nu bliver det anderledes.

– Vi starter ikke blot op med rækkehuse – vi etablerer en decideret målrettet sektion til det nye forretningsområde. Markedet for større rækkehusprojekter til udlejning har udviklet sig meget de seneste år, og der er mange projekter under planlægning. Samtidig oplever vi en stigende efterspørgsel fra vore eksisterende kunder som pensionskasser, investeringsfonde og udviklingsselskaber, udtaler adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen, i pressemeddelelsen.

JCN Bolig har ansat flere medarbejdere med baggrund i typehus- og rækkehusbranchen og søger nu en sektionsdirektør til at stå i spidsen for udvikling af rækkehus-sektionen. Forventningen er, at den nye  ”sektionsdirektør for rækkehuse” bliver præsenteret inden sommerferien.

– Konceptet er blevet prøvekørt på den første ordre, som er på vej i ordrebogen. Vi ved derfor med sikkerhed, at vi kan ramme markedet med det rette prisniveau, udtaler Flemming V.T. Rasmussen.

Udvider palletten i en usikker tid

– Vi går ikke ind i et nyt marked uden at have som mål at blive blandt de bedste og have en vis markedsposition. Det er filosofien bag vores måde at drive virksomhed på. Hvis det blot skal være en niche, så er det bedre blot at udbygge vores eksisterende kerneområde endnu mere, siger Flemming V. Rasmussen.

Etableringen af sektionen til rækkehuse får ikke betydning for vækstambitionerne for kerneområdet ”etageboliger”. Her ønsker entreprenøren fortsat vækst – men kontrolleret vækst, understreges det.

Udvidelsen med en ny sektion sker samtidig med, at markedet og samfundet generelt går en usikker tid i møde, medgiver JCN-topchefen. Han peger omvendt på, at selskabet fortsat ser et stort potentiale inden for rækkehusmarkedet, samt at satsningen udvider produktpallette og dermed reducerer sårbarhed overfor udsving i markedet.

Med udgangspunkt i de aktuelle primære markeder i Midt- og Østjylland samt Sjælland vil JCN Bolig også her have den primære aktivitet på rækkehuse, men ønsker ellers at dække hele Danmark . Dermed vil firmaet levere alt i boligbyggeri til BtB kunder - fra rækkehuse, ferieboliger, ungdomsboliger, etageboliger samt renovering af boliger.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125