23948sdkhjf

Myndigheder godkender fusion mellem Casa og KPC

Fusionen forventes at være afsluttet i løbet af juni

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt fusionen mellem entreprenørgiganterne Casa og KPC.

Det oplyser Casa i en pressemeddelelse mandag eftermiddag.

Officielt er det ActivumSG, der ejer ejendomsudvikleren og totalentreprenøren CASA, som har fået konkurrencemyndighedernes tilladelse til at fusionere Casa og KPC Holding A/S.

Dermed har konkurrencemyndighederne handlet hurtigt, efter Casa og KPC i starten af maj offentliggjorde, at KPC-stifter Kurt Poulsens familie samt adm. direktør i KPC-koncernen Bo Knudsen havde indgået en aftale om et salg af KPC til en investeringsfond forvaltet af ActivumSG Capital Management.

Med myndighedernes godkendelse ventes ActivumSG's køb af KPC Holding A/S nu endeligt afsluttet i juni, skriver Casa i pressemeddelelsen.

- Vi vil gerne takke for en kompetent og effektiv sagsbehandling af myndighederne. Den betyder, at vi nu forventer, at handlen mellem ActivumSG og ejerkredsen bag KPC kan lukkes endeligt allerede i løbet af juni, udtaler Casas adm. direktør, Torben Modvig, i pressemeddelelsen.

Torben Modvig fortsætter i rollen som topchef for det sammenlagte selskab. Først ved endelig afslutning af handlen bliver der kommenteret på planerne for det kommende selskab, oplyser Casa.

KPC Holding A/S

  • KPC Holding A/S er grundlagt i 1979 af Kurt Poulsen og er i dag en familie- og medarbejderejet entreprenør- og udviklingsvirksomhed.
  • KPC har 160 medarbejdere fordelt på afdelinger i Herning og Ballerup. Omsætningen var i 2021 2,3 mia. kr. 

Casa

  • Casa blev grundlagt i 2006 og er i dag blandt Danmarks førende ejendomsudviklere og totalentreprenører med afdelinger i både Horsens og København og 300 medarbejdere.  
  • Virksomheden har været ejet af en europæisk ejendomsfond under ActivumSG siden 2021. 
  • Casa har en årlig omsætning på mere end 3 mia. kr. og en ambition om at bæredygtighedscertificere samtlige bolig- og kontorbyggerier fra 2022.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094