23948sdkhjf

Gødstrup-byggeri ramt af entreprenørkonkurs

Med Herning-entreprenøren JPF’s konkurs tidligere i denne måned er færdiggørelsen af en del af det nye hospital i Gødstrup, den nye stråleterapi, ramt af usikkerhed.

Det var nemlig JFP, som vandt kapløbet, da råhus- og apteringsentreprisen på byggeriet til DNV-Gødstrup Stråleterapi blev tildelt i februar i år.

Byggeriet er ellers forløbet som planlagt, men nu arbejdes der med, at få overblik over, hvorledes byggeriet kan færdiggøres.

– Det endnu ikke afklaret, hvordan tilknytningen af en ny entreprenør vil påvirke tidsplanen. Den ny stråleterapi erstatter den eksisterende stråleterapi på Gl. Landevej i Herning, skriver Regionshospitalet Gødstrup på sin hjemmeside.

Entreprisen til Stråleterapien i Gødstrup omfatter aptering af et råhusområde på 1.820 kvm samt accelerator tilbygning på 333 kvm. I forbindelse med tilbygningen skulle hele 1.000 kbm armeret beton for at sikre at både vægge og tag holder strålebelastningen inden døre.

JFP Murer & Tømrer stod for både beton – og tømrerentreprisen.

Læs mere om JFP’s arbejder på Gødstrup og problemerne, som det nyindviede hospital kæmper med på Licitationen – Byggeriets Dagblad: JFP’s konkurs skaber usikkerhed om hospital-byggeri

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.172