23948sdkhjf

Tidligere JFP-direktør lander ny toppost

Mikkel Nørrelykke Steffensen er ny mand i front hos Roust Element. Han starter i rollen som adm. direktør hos producenten af træbaserede bygningselementer og spær i Årre nordøst for Esbjerg den 15. august.

Det skriver Roust Element, som tidligere i år skiftede navn fra Roust Træ, i en pressemeddelelse.

Som adm. direktør får 44-årige Mikkel Nørrelykke Steffensen ansvaret for Roust Elements omfattende portefølje af projekter inden for element- og træbyggeri.

Mikkel Nørrelykke Steffensen overtager direktørposten efter Hans Peter Sørensen, som efter eget ønske har valgt at fratræde direktørstillingen og i stedet tiltræde som projektchef i Roust Element.

Central spiller i femårsplan

Mikkel Nørrelykke Steffensen har i de seneste godt ti år været ansat hos konkursramte JFP Murer & Tømrer, senest som COO, direktør og partner, hvor han blandt andet har været ansvarlig for kalkulation og tilbudsarbejde samt leder for omkring 45 funktionærer.

Det er blandt andet hans lederegenskaber og tidligere erfaring med elementbyggeri, blandt andet fra Tinglev Elementfabrik, samt hans virke som entreprenør og brede kendskab til træelementer, der har været medvirkende til ansættelsen, fortæller Thomas Raunsbæk, koncerndirektør hos Nordic Wood Industries, i pressemeddelelsen:

- Han bliver en helt central spiller i arbejdet med at føre Roust Elements femårige strategiplan for vækst ud i livet, og vi er helt trygge ved at overlade styringen til ham og glæder os meget til samarbejdet, siger han.

Mikkel Nørrelykke Steffensen er uddannet diplomingeniør i bygge- og anlægskonstruktioner fra Aalborg Universitet i Esbjerg. Han har desuden taget diplomlederuddannelsen som en Mini-MBA ved Probana Business School.

Anden gang på en uge

Roust Element er en del af den træbaserede koncern Nordic Wood Industries, der desuden består af virksomhederne Palsgaard Spær, Lilleheden, Roust Spær samt Nviro, der dækker over CBI Papiruld, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie.

Med ansættelsen af Mikkel Nørrelykke Sørensen er det anden gang denne uge, at et selskab under Nordic Wood Industrien-paraplyen præsenterer en ny direktør med JFP-fortid.

Mandag blev Jannie Hoffmann Skyum, tidligere økonomidirektør i JFP, annonceret som CFO i Palsgaard Spær med det overordnede finansielle ansvar i firmaet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125