23948sdkhjf

Arkil vinder fjernvarmeprojekt på Vestfyn

Forsyningsselskabet TVIS (Trekantområdets Varmetransmissionsselskab I/S) har underskrevet kontrakt med entreprenøren Arkil, som skal etablere fem kilometer transmissionsledning gennem Middelfart midtby til en ny vekslerstation på i Strib.

Projektet er et samarbejde med Middelfart Fjernvarme, som etablerer et nyt distributionsnet fra vekslerstationen og ud til Strib, Røjle og Vejlby. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

– Etableringsarbejdet fylder en del, når vi skal grave i veje, gader og stræder, og det er klart, at det vil give nogle gener i byrummet i en periode, hvilket vi løbende vil informere de direkte påvirkede borgere om, men også byens trafikanter, siger Henrik Skafte, entrepriseleder ved Arkil, i pressemeddelelsen.

Etableringsarbejdet forventes at gå i gang i løbet af august i år, og de fem kilometer transmissionsledning er planlagt til at være i jorden til foråret 2023, hvor de første forbrugere i Strib kan lukke for gassen og åbne for den grønne varme. Over 80 pct. af varmeforbrugerne har tilmeldt sig fjernvarmen i Strib-området

Etableringen af distributionsnettet i Strib, Røjle og i Vejlby er opdelt i fem etaper, hvor de sidste forventeligt bliver tilsluttet fjernvarmen i 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14