23948sdkhjf

Ny energimesse i Sorø

Sorø gentager sin succesfulde energimesse den 22. september. Mange firmaer har allerede meldt sig, men interesserede kan stadig nå at få plads på messen.
Med en sommer der var fattig på sol og varme, kan den næste varmeregning blive en gyser for mange. Energivenlige løsninger i hjemmet, som kan spare penge tiltrækker sig stor interesse blandt boligejere.

Blandt erhvervslivet er der derfor tydelig interesse for en ny energimesse i Sorø, og der er godt gang i tilmeldingerne til at være udstiller. I marts var der hovedsageligt lokale udstillere af energivenlige løsninger som bl.a. energisolceller, varmepumper og solceller, og det forventes at trække mange forskellige til igen. Blandt de firmaer, som indtil videre har tilmeldt sig energimessen er JN Service VVS, Gyrstinge VVS - Sorø Afdeling, J & L Elektrik og Elektrogården på Metalvej i Sorø.

Derfor holder Sorø Kommune igen til september en energimesse i Sorø. Mere præcist lørdag den 22. september på Torvet i Sorø kl. 10-14.

Hvis du kunne tænke dig at udstille på dagen eller har du spørgsmål, kan du kontakte Bente Kjeldal Jensen fra Sorø Kommune på bkje@soroe.dk eller telefon 5787 6364. Tilmeldingsfrist er den 3. september kl. 12.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079